Branding Droomkoekjes

The story

It's more than just a cookie... En ja, dat klopt. De koekjes, of beter gezegd - koeken - van Droomkoekjes hebben iets magisch. Kim, de vrouw achter deze one-woman-show, tovert een heerlijk deeg om tot ware kunst-objecten. 

Droomkoekjes zijn kleurrijk en geven je een instant happiness gevoel. Deze boodschap wilden we ook doorvoeren in de re-branding van Droomkoekjes. Met een nieuw kleurenpalet, een vrolijk patroon en verfijnde illustraties, kreeg het logo kreeg een upgrade, en werden bedank- & visitekaartjes toegevoegd aan het pakket. Letterlijk, want elke pakketje wat nu de deur uit gaat wordt nóg leuker met het vrolijke bedankkaartje!

Droomkoekjes over Studio Nica

"De tekst die je hebt verzonnen voor het bedankkaartje is echt ge-ni-aal! Alles klopt en is precies goed, ik word hier zo blij van! De ontwerpen zijn fris, met een verfijnde kleurrijke touch. Dankjewel, je bent de beste!"

Kim - Droomkoekjes

www.droomkoekjes-boutique.nl

CONTACT

STUDIO NICA

 Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@studionica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg 

Studio Nica geeft kleur aan jouw merk of creatieve onderneming. Met een focus op ontwerp & fotografie, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf opvalt, op een manier die bij jou past. Uniek en met de juiste look & feel. Wat kan ik voor jou betekenen?

©2020 Studio Nica - branding design & fotografie

beeldmerk oranje.png