DROOMKOEKJES

Ontwerp - anischtkaarten & Productfotografie

It's more than just a cookie... En ja, dat klopt. De koekjes, of beter gezegd - koeken - van Droomkoekjes hebben iets magisch. Kim, de vrouw achter deze one-woman-show, tovert een heerlijk deeg om tot ware kunst-objecten. 

Voor de 'specials' van Droomkoekjes ontwerpt Studio Nica ansichkaarten voor bij de koek. Voor het einde van het schooljaar ontwierp ik deze vrolijke doodle met illustraties van eigen hand en hier en daar een 'dotje' kleur. Niet te veel, want de koek moet de show stelen!

Ook voor de styling & fotografie van de koek met kaart maakt Studio Nica een feestje. De foto's worden gebruikt voor verkoop op de website en social media.

DROOMKOEKJES OVER NICA

 

"Wat ben jij GE-WEL-DIG!  Ik ben zo ontzettend blij met de postcards die jij speciaal voor Droomkoekjes hebt ont-worpen én met de sfeerfotografie van de XL koeken met de kaartjes samen. Hier kan ik mee voor de dag komen!"

Kim - Droomkoekjes

www.droomkoekjes-boutique.nl

MEER WERK

STUDIO NICA HEEFT EERDER SAMENGEWERKT MET:

CONTACT

STUDIO NICA

 Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@studionica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg 

Studio Nica geeft kleur aan jouw merk of creatieve onderneming. Met een focus op ontwerp & fotografie, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf opvalt, op een manier die bij jou past. Uniek en met de juiste look & feel. Wat kan ik voor jou betekenen?

©2020 Studio Nica - branding design & fotografie

beeldmerk oranje.png