DROOMKOEKJES

Ontwerp - anischtkaarten & Productfotografie

It's more than just a cookie... En ja, dat klopt. De koekjes, of beter gezegd - koeken - van Droomkoekjes hebben iets magisch. Kim, de vrouw achter deze one-woman-show, tovert een heerlijk deeg om tot ware kunst-objecten. 

Voor de 'specials' van Droomkoekjes ontwerpt Studio Nica ansichkaarten voor bij de koek. Voor vaderdag en moederdag ontwierp ik deze 'super'-kaartjes met 'S' logo (die zijn omgezet naar SUPER XL) koeken, omringd door verschillende icoontjes. Niet te veel, want de koek moet de show stelen!

Ook voor de styling & fotografie van de koek met kaart maakt Studio Nica een feestje. De foto's worden gebruikt voor verkoop op de website en social media.

DROOMKOEKJES OVER NICA

 

"Wat ben jij GE-WEL-DIG!  Ik ben zo ontzettend blij met de postcards die jij speciaal voor Droomkoekjes hebt ont-worpen én met de sfeerfotografie van de XL koeken met de kaartjes samen. Hier kan ik mee voor de dag komen!"

Kim - Droomkoekjes

www.droomkoekjes-boutique.nl

MEER WERK

STUDIO NICA HEEFT EERDER SAMENGEWERKT MET:

CONTACT

STUDIO NICA

 Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@studionica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg 

Studio Nica geeft kleur aan jouw merk of creatieve onderneming. Met een focus op ontwerp & fotografie, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf opvalt, op een manier die bij jou past. Uniek en met de juiste look & feel. Wat kan ik voor jou betekenen?

©2020 Studio Nica - branding design & fotografie

beeldmerk oranje.png