LÁ E CÁ - DAAR EN HIER

Concept, Styling, Food- en Productfotografie

Een bericht van Rita - ze heeft weer een prachtig servies in haar collectie van Portugese producten opgenomen. Traditioneel, Portugees, aardwerk servies met een moderne twist. Handgemaakt op een pottenbakkers-schijf en handgeschilderd in prachtige, helderblauwe streeppatronen - in Alentejo, Portugal. 

Het concept - een feestelijke lunch - werd uitgedacht en gerealiseerd in een complete shoot met een tafel vol heerlijke Portugese hapjes. Natuurlijk gepresenteerd op het Portugese, aardewerk servies uit de webshop van Lá e Cá. Met deze serie foto's laten we jou zien hoe je met een fijn, handgemaakt servies - met Portugese invloeden - én een aantal lekkere gerechten, jouw tafel ook om kunt toveren naar een kleurrijk, feestelijk plaatje. Schuif aan en geniet!

Één gerechtje van deze fantastische tafel vol lekkers was de Migas met Portugese chouriço. Natuurlijk zijn jullie hartstikke nieuwsgierig naar dit heerlijke recept, en terecht! Deze Migas, net zoals de overige gerechtjes op tafel én zoals bij de vorige food- en productshoot - zijn bedacht en bereid door Sabine van Saudalicious. Met haar Portugese roots tovert zij zonder moeite de lekkerste Portugese gerechten op tafel. 

Deze Migas waren het 'hoofd-gerecht' van deze tafel vol lekkers: met gemarineerde olijven, gegrilde paprikaatjes, gevulde tomaten en heerlijke Portugese kaasjes, was de tafel verder goed gevuld. Combineer dit met een goed glas (Portugese!) rode wijn en je hebt een geweldige feestelijke petisco tafel!

LÁ E CÁ OVER NICA

 

"De geweldige manier waarop Nicole haar liefde voor styling en fotografie naar buiten brengt, haar creatieve blik, dat wilde ik met mijn spetter servies. Als je haar foto's ziet, snap je helemaal wat ik bedoel. Alles is zo perfect gestyled, alsof je zo aan kan schuiven."

Rita - Lá e Cá / Daar en Hier

www.la-e-ca.myshopify.com

MEER WERK

STUDIO NICA HEEFT EERDER SAMENGEWERKT MET:

CONTACT

STUDIO NICA

 Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@studionica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg 

Studio Nica geeft kleur aan jouw merk of creatieve onderneming. Met een focus op ontwerp & fotografie, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf opvalt, op een manier die bij jou past. Uniek en met de juiste look & feel. Wat kan ik voor jou betekenen?

©2020 Studio Nica - branding design & fotografie

beeldmerk oranje.png