MANDEN JENART

Productfotografie

It's more than just a cookie... En ja, dat klopt. De koekjes, of beter gezegd - koeken - van Droomkoekjes hebben iets magisch. Kim, de vrouw achter deze one-woman-show, tovert een heerlijk deeg om tot ware kunst-objecten. 

Voor de 'specials' van Droomkoekjes ontwerpt Studio Nica ansichkaarten voor bij de koek. Voor vaderdag en moederdag ontwierp ik deze 'super'-kaartjes met 'S' logo (die zijn omgezet naar SUPER XL) koeken, omringd door verschillende icoontjes. Niet te veel, want de koek moet de show stelen!

Ook voor de styling & fotografie van de koek met kaart maakt Studio Nica een feestje. De foto's worden gebruikt voor verkoop op de website en social media.

MANDEN JENART OVER NICA

 

"Doorheen de jaren heeft Nica heeft haar eigen stijl ontwikkeld, en toch merk je dat ze erover waakt om zichzelf niet te kopiëren en per klant een uniek & prachtig product af te leveren. Ze is origineel en vindingrijk. Haar enthousiasme over onze manden zorgde voor een aangename samenwerking. Het draait niet enkel om een leuke inrichting en mooie beelden, maar ook om storytelling. De foto's die door haar worden aangeleverd zijn gemaakt met passie. Wij zijn alvast grote fan en zullen in de toekomst nog vaak beroep doen op haar!""

Elissa - Manden Jenart

www.droomkoekjes-boutique.nl

MEER WERK

STUDIO NICA HEEFT EERDER SAMENGEWERKT MET:

CONTACT

STUDIO NICA

 Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@studionica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg 

Studio Nica geeft kleur aan jouw merk of creatieve onderneming. Met een focus op ontwerp & fotografie, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf opvalt, op een manier die bij jou past. Uniek en met de juiste look & feel. Wat kan ik voor jou betekenen?

©2020 Studio Nica - branding design & fotografie

beeldmerk oranje.png