logo oranje.png
nicole - 22-01-2020-lr-2.jpg
nicole - 22-01-2020-lr-3.jpg
stippen oranje.png

Over The Brand

Nica Chica is een full-service creatieve studio, die werkt vanuit het Brabantse Tilburg, met de focus op branding design en fotografie.

 

Een ‘merk’ontwerper en fotograaf die creatieve ondernemers in Nederland (of daarbuiten) op weg helpt. Wanneer ze niet aan haar bureau zit, omringd door moodboards, kleurenwaaiers en een flinke kop thee, is ze wel bezig met het afstylen en vastleggen van een fijne productshoot.

 

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf - of je nu een creatieve ondernemer, lifestyle merk, blogger, shop- of restaurant eigenaar bent -  een verfijnde merkidentiteit krijgt. Om je de uitstraling mee te geven die jouw verhaal vertelt, opvalt tussen de rest én je past als een jas!  Om je te verbinden met jouw doelgroep, want voor jouw klant wil je zichtbaar zijn. Ga jij voor een zoet kleurenpalet, of is een hartige bite meer jouw smaak?

Laten we een kop thee pakken en

aan de slag gaan met jouw merk!

 

Wie is Nica Chica?

Nicole Vermolen is het gezicht achter de kleurrijke plaatjes, én de maker van jouw verfijnde merkidentiteit. Met een studie interieurvormgeving, gevolgd door een traject tot grafisch ontwerper en met een grote kennis van fotografie op zak, is zij een echte allrounder. Hallo full-service creative studio!

 

En Nica, die brengt een tikkeltje (eigen)wijsheid met zich mee. Laten we zeggen: goed voor het creatieve proces. Als er een keuze gemaakt moet worden tussen zomer of winter, dan wordt het lente en herfst. Daar heb je dat tikkeltje (eigen)wijsheid al. Lente: picknicken en bloemetjes, herfst: besjes en prachtige golden hours. Kijk, daar word ze blij van.

Studio Nica

Is dol op de manier waarop lettervormen samen kunnen komen, en hoe een lettertype alleen al zoveel kan zeggen. Typografie is hier een groot onderdeel van de totstandkoming van een logo-ontwerp. Maar de branding van jouw merk is veel meer dan alleen een logo: dat fijne patroon, of die handgetekende illustratie, en niet te missen: een dosis kleur, maken jouw branding helemaal af en uniek. Nica helpt jou graag met het verzorgen van het complete plaatje. 

 

En laten we het nou over ‘plaatjes’ hebben, want ook deze maken een belangrijk onderdeel uit van jouw branding. Het is jouw verhaal in beeld. Denk maar eens aan je website, of content voor jouw social media kanalen. Van portretfotografie, naar smaakmakers van foodfoto's en creatieve productfotografie. Wat wil jij in beeld brengen en welk verhaal wil jij vertellen? Samen creëren we datgene wat jij wilt uitdragen, vertaald naar lichte, kleurrijke foto's. Met gevoel voor kleur, compositie en vorm wordt origineel beeldmateriaal gecreëerd, waarin elk detail op zijn plek valt. 

​Voor wie?

Of je net begonnen bent met je eigen shop, studio, of misschien wel restaurant, of toe bent aan vernieuwing, hier ben je trots op. Hoe fijn is het als je hele merk dezelfde taal spreekt, van je logo - tot je website - tot je sociale media - en alles daartussenin. Maar wel door jezelf te blijven, met een versie van jezelf die het best tot zijn recht komt in deze tijd. 

 

Opvallen op een manier

die bij jou past.

Samen maken we het plaatje van jouw merkidentiteit kloppend. Van volledig verzorgde huisstijl tot webdesign. En van stationary design tot creatieve productfotografie.

Wat kan Studio Nica voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

©2021 Studio Nica - branding design & fotografie